Serc

Adverteren

Gratis vermelding

Pakket € 38,-

Waarom zou u adverteren op deze website? Wat heeft deze website wat andere websites niet hebben? Hoeveel van uw klanten en potentiële klanten bezoeken deze website al? Wat kost het om op de website te staan en wat zijn de mogelijkheden? Zomaar een handjevol vragen die we uiteraard verwachten en dus alvast maar beantwoorden.

We hebben diverse pakketten vanaf € 38,- per jaar.

Waarom bieden we ook een gratis pakket aan? Omdat we Muiden een complete website willen bieden waar alles en iedereen op te vinden is. We vinden dat geld de compleetheid niet in de weg mag staan.

Bedrijven, Scholen en Verenigingen zonder winstoogmerk krijgen gratis de € 38,- vermelding

Waarom zou u adverteren op deze website?

We hebben nog al wat pretenties en willen van deze website DE website maken voor Muiden. En als u de huidige statistieken bekijkt en de aantallen die we al bereiken dan zult u ongetwijfeld met ons de kracht van het geheel zien. U wilt uw doelgroep bereiken. Wij bereiken uw doelgroep! En we doen dat goedkoper dan ieder ander medium!

Wat heeft deze website wat andere websites niet hebben?

Niets! Wij hebben helemaal niets wat anderen niet hebben! Maar wij hebben wel alles wat anderen ook hebben! En het grote verschil is dat wij het allemaal op één website hebben. Compleetheid is dus het toverwoord en met compleetheid bedoelen we dat iedereen op de website moet kunnen vinden wat wordt gezocht.

Hoeveel van u klanten en potentiële klanten bezoeken deze website?

Ondanks het feit dat we net begonnen zijn en nog steeds in de bouw en startfase zitten worden dagelijks gemiddeld al 4.500 pageviews gescoord. Met een piek van zelfs 10.000+. Leg dat naast de plannen die we nog in petto hebben en u zult geen vragen meer hebben over dat onderwerp.

Wij gunnen u als ondernemer extra voordeel.

Gratis vermelding

Over het gratis pakket kunnen we kort zijn. U krijgt een nette vermelding met uw adresgegevens en telefoonnummers in de categorie bedrijven/winkels. Bij de gratis vermelding tonen wij wel reclame op de pagina van uw vermelding waardoor uiteraard ook uw concurrenten zich daar kunnen/mogen manifesteren.

Pakket € 38,- per jaar.

Voor € 38,- per jaar wordt uw bedrijf perfect neergezet met onder andere:

Vermelding website (met link)

Vermelding evt. Facebookpagina (met link)

Uitgebreide tekst omschrijving van uw bedrijf met foto (invulling naar uw wensen)

Geen reclame van concurrenten op uw pagina

Ook geen Google reclame op uw pagina

Uw bedrijf vermeld op de pagina van uw concurrenten die hebben gekozen voor het gratis pakket.

Een hogere vermelding in Google (met sterren) - Voor de mensen met kennis van SEO - Al onze links zijn ''follow'' dus verhogen de ranking van uw website

De mogelijkheid om de reviews van klanten zelf te beheren

Een achtergrondfoto van uw bedrijf

Zelf kiezen in welke categoriën uw bedrijf komt - U mag 3 groepen selecteren (mits u uiteraard ook echt in die groepen hoort) Verkoopt u boeken en Speelgoed? Dan vermelden we u in beide groepen. En ook als uw range in producten of diensten veel uitgebreider is vinden we altijd wel een passende oplossing. Want bij ons staat het gemak van de ''zoekende klant'' voorop.

Bekijk een voorbeeld van dit pakket

Wat als ik een uitgebreidere vermelding wil?

Ten eerste de prijs: elk extra "blokje" kost  meer. Heeft u bijvoorbeeld een restaurant en wilt u de menu kaart tonen, € 10,- bijkomende kosten.

Dat zelfde geld voor een reclamefolder of fotopagina.

Op een fotopagina kunnen 5 foto's, elke pagina meer is dus € 10,- meerprijs.

Onze visie op reclame

Reclame is een noodzakelijk iets, als ondernemers weten wij dat uiteraard net zoals u dat weet. Maar reclame kan (en moet) ook leuk en betaalbaar zijn want je moet er als ondernemer geen hoofdpijn van krijgen en er liefst heel veel meer voor terug krijgen dan dat het je kost.

Met deze website hebben we de zaken geheel omgedraaid en de klant (beter gezegd: ''uw klant'') centraal gesteld.

Die klant moet op deze website kunnen vinden hoe laat de trein gaat, welke dokter dienst heeft, kunnen snuffelen in de lokale marktplaats, de lokale banenmarkt bekijken en uiteraard kunnen zien wat u in de aanbieding heeft. En uiteraard moet die ''klant'' zich thuisvoelen op de site en zich kunnen ontspannen.

En we denken (weten) dat we daar al in de aanloopfase aardig in zijn geslaagd want met gemiddeld 4.500 bekeken pagina's per dag weten we dat we heel hoog scoren. En dat terwijl we net pas uit de ''bouwput-fase'' zijn.

Uw bedrijf promoten op een manier die exact uw doelgroep bereikt? Dat maken wij graag waar!

Zaken doen met Serc is niet alleen goedkoop. Het is ook duidelijk en nergens zult u ook maar 1 ''klein lettertje'' vinden.

Wij hechten er namelijk veel waarde aan om u als klant te kunnen houden tot het moment dat u met pensioen gaat of om een andere reden stopt met uw bedrijf.

Opzeggen kan en mag altijd. Stopt uw bedrijf dan worden alle gegevens verwijderd. Gaat het bedrijf door dan wordt na opzegging een betaald contract omgezet in een gratis contract. (We willen nu eenmaal ieder bedrijf vermelden en beter zijn dan een ''Gouden Gids'').

Zo komen we al snel met een aanbiedingsmodule waar u als ondernemer net zoveel aanbiedingen in kunt plaatsen en beheren als u maar wilt. Technisch is deze al gereed en er moeten alleen nog wat ''cosmetische'' dingen worden bijgewerkt.

Ook zullen betaalde accounts NOOIT in prijs stijgen. Hoe succesvol we ook worden, als u vandaag € 38,- per jaar aan ons kwijt bent dan is dat over 20 jaar nog steeds datzelfde bedrag.

Wilt u zelf uw pagina bijhouden? In dat geval krijgt u een duidelijke uitleg en een inlog.

Bent u niet zo van dat ''internet-gedoe''? Dan doen wij het voor u.

Hoe u het ook wilt, de prijs blijft hetzelfde.

Wilt u een fotocollectie op uw pagina? U lever de foto's maar aan en wij zorgen dat ze op een mooie manier worden getoond.

Vooral aannemers zullen dit leuk vinden want zo kun je wat laten zien.

Mist u een ''groep'' in ons menu? Laat het ons weten en we maken die groep direct aan.

Op de pagina's van betalende adverteerders zullen nooit advertenties van uw concurrenten en bijvoorbeeld Google Adsense worden getoond. Bij de gratis accounts behouden we ons uiteraard dat recht wel voor.

Past u bedrijf in meer dan 1 groep? Als we de omschrijving gelijk kunnen/mogen houden dan zorgen wij er voor dat u in al die groepen verschijnt.

Wilt u per groep een andere omschrijving? Ook geen probleem, maar dan rekenen we €15 per jaar per extra groep. Wilt u iets dat wij (nog) niet bieden? Dan gaan we graag met u rond de tafel.

Inschrijfformulier