Serc

Jachthaven Muiden

Jachthaven Stichting Muiden

Herengracht 3

1398 AA Muiden

t. 0294-261223

Haveninformatie

Tarieven zomerseizoen 2014

Dagpassanten € 1,95 per meter lengte schip per nacht.

Voor schepen boven de 16m wordt een aangepast tarief berekend. Het gebruik van douche, water en elektra (<6A) zijn bij de prijs inbegrepen

€ 1.60 gemeentelijke heffing toeristen belasting pp per nacht

Algemeen

De jachthaven is gelegen vlak bij het Muiderslot en tegenover de KNZ&RV. De haven heeft 42 vaste ligplaatsen en een aantal passantenplaatsen voor wie in Muiden wil overnachten. De haven heeft geen faciliteiten om schepen aan land te brengen of te water te laten, ook geen helling.

Brandstofpomp

Benzine en Diesel zijn verkrijgbaar tijdens de openingstijden 08.00 – 20.00 uur.

Vaste ligplaatsen

Het is een kleine haven met een gering verloop. Inwoners van de gemeente Muiden kunnen zich op de wachtlijst laten plaatsen. Afhankelijk van datum van aanmelding en beschikbaarheid van een passende plek, worden, op basis van beschikbaarheid, ligplaatsen toegekend op naam en schip. Indien u hiervoor belangstelling heeft kunt u zich opgeven bij de havencommissaris van de stichting.

Winterligplaats

Wij bieden de mogelijkheid voor een ligplaats in de haven voor het winterseizoen. Het winterseizoen loopt van 1 november tot 1 april. Indien u hiervoor belangstelling heeft kunt u zich opgeven bij de havenmeester, dan wel bij de havencommissaris.

Havenmeesters

Ed en Carla van den Heuvel

Herengracht 3

1398 AA Muiden

t. 0294-261223

Havencommissaris (bestuur)

Evert-Jan Witteveen

Herengracht 6

1398 AA Muiden